Rovaniemen Autoteknillinen Yhdistys ry

21.12.2015 - Digivilkku 29.12.2015

29.12.2015 Joulupäivänä se sitten viimein virallisesti ilmestyi, odotettu Digivilkku. Viilauksia tein vielä sen jälkeen, tänäänkin. Virheitä ja korjattavaa löytyy varmaan, ehkä paljonkin, mutta digilehteen niitten korjaus on suht' koht' helppoa. Antakaa reilusti palautetta ja korjaus-/muutos- ja parannusehdotuksia.

Pikkukuvan linkistä pääsee vain isompaan kansikuvaan. Ylemmästä tekstilinkistä pitäisi päästä julkaisuun.

Rovaniemellä 29.12.2015 21.54

Eero Aula

Pj & Pt

Lapin Digivilkun ilmestymispäivä oli 15.12, sitten 20.12, eikä vieläkään virallisesti saatu pakettiin. Mutta tulossa on, olkoon seuraava tavoite jouluaatto. Tässä kuitenkin linkki muutamiin kuviin, tervetuloa Facebookiin! Ja RATY-ryhmän jäseniksi, ei maksa mitään!!!

08.12.2015 - Digivilkku -verkkolehti ym.

Oli niin kovat 80-vuotisjuhlat Oulun ja Rovaniemen Yhdistyksillä, että pikkujoulut jätetään tänä vuonna RoATY:ssä pitämättä. Vuosikokous järjestetään 12. helmikuuta 2016, samalla ehkä "Helmikuun Heläys". Lapin Digivilkku -verkkolehteä tehdään ahkerasti ja julkaistaan vielä tänä vuonna, ehkä jopa ennen joulua. Liiton tapahtumia linkissä:

22.10.2015 - SATL:n kiertokirje ja Mestarimekaanikkokisat

Liittomme viimeinen kiertokirje  löytyy tästä linkistä. Mestarimekaanikkosiojen vetäjää meiltä ei löytynyt hallituksesta eikä jäsenistä, mutta kun ohjeita katsoo tarkempaan ei kai se sitä välttämättä tarviikkaan. Yrittäkää itsekukin tiedotta ja saada osallistujia jaloon kisaan. Mestarimekaanikko -linkki.

25.08.2015 - Muistelumatka Petäjäselälle

Hei. Olen järjestämässä Rovaniemellä pidettävän piirikokouksen jälkeen matkaa Petäjäselälle. Mukaan lähteen mm. Liiton kunniapuheenjohtaja Antti Saarialho. Matkalle lähdetään piirikokouksen jälkeen 20.9 , paluu maanantaina 21.9., joten yksi yö Petäjäselän kunnostetulla kämpällä. Menomatkalla on tarkoitus tutustua Harri Siitosen kultaprojektiin ja paluumatkalla Veikko Siitosen samaanikammiin. Kuljetukset kimppakyydeillä tai Eero tiedustelee mahdollista yhteiskuljetusta ( lähtijöiden määrastäkin riippuu). Kämpällä tehdään itse ruoka perinteitä noudattaen. Ponsoreita ei ole tiedossa, joten kustannukset jaetaan matkalaisten kesken. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle 0400289470 pekka.kneckt@gmail.com Terv Pekka Knect

Rovaniemen ja Oulun yhdistykset viettävät yhteisiä 80-vuotisjuhlia piirikokouksen yhteydessä lauantaina 19.8.2015 Rovaniemellä. Juhlan jälkeen vietetään iltaa ja pidetään sunnuntaina 20.9.15  Pohjoisen piirin piirikokous Leirikarissa 39 km pohjoiseen Rovaniemeltä.  Kutsut ja ohjelmat julkaistaan pian. Terv RoATY:n pj. Eero Aula  

 

25.06.2015 - Yhdistyksemme 80-vuotisjuhlat ym. infoa

Arvoisat jäsenet

Rovaniemen ja Oulun Autoteknillisten Yhdistysten 80-vuotisjuhlia vietetään 19. syyskuuta Lapin ammattiopiston Jänkätien toimipaikan auditoriossa. Juhlaesitelmän pitää emeritiusprofessori Antti Saarialho Petsamon nikkelistä jatkosodan asetoimitusten vaihtorahana. Muuta ohjelmaa vielä hiotaan, mutta siihen on kaavailtu tutustumiskäyntiä Pilkkeessä ja Metsämuseossa. Samalla pidetään 19.-20.9 SATL:n Pohjois-Suomen piirin piirikokous Leirikarissa.  Järjestelyvastuussa ovat hallituksen valtuuttamina veteraanijäsenet Kari Niva ja Osmo Valkonen. Lisätietoja antavat ja sitovia imoittautumisia ottavat vastaan puheenjohtaja Eero Aula ja sihteeri Reino Tornberg. 

Infoa

Liiton kiertokirje

Toiminnanjohtajan raportti kesäpäiviltä 

Hyviä kesäisiä kelejä t. Eero Aula

  4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12