Rovaniemen Autoteknillinen Yhdistys ry

26.04.2017 - Tapahtuu toukokuussa

Lapin lennoston perinteinen avoimien ovien Sotilasilmailusta ammatti -tapahtuma järjestetään perjantaina 12. toukokuuta.

Portit avataan tilaisuuteen klo 10, kokoonnumme Someroharjun varuskunnan pysäköintialueelle klo 10.30, josta voisimme "porukalla" edetä kohteisiin bussikuljetuksilla. Joka ei pääse aamusta paikalle, voi toki tulla itsenäisesti myös myöhemmin päivän aikana.

Katso yo. linkistä ohjelma ja ja muut järjestelyt.

Hallitus

05.04.2017 - Kuukausikokous tiistana 11. huhtikuuta 2017

Kokoonnumme tiistaina 11.4.17 SPR:llä osoitteessa Lähteentie 14 kello 17:30 VAPEPA:n vapaaehtoisen pelastuspalvelun merkeissä. Asiantuntijoina ovat valmiuspäällikkö Annikki von Pandy ja Erkki Rannanpää. Tervetuloa sankoin joukoin!

Hallitus, psta Eero Aula Madeiralla 5.4.2017 12.04

25.03.2017 - Uutisia

Teret

Facebookkiin kannattaa liittyä. Meillä on siellä ryhmä. Siellä on myös liittomme mukana, Tässä linkki viimeisistä

03.02.2017 - Tapaaminen polttoaineitten merkeissä 7. maaliskuuta 2017

Polttoaineista tiistaina 7.3.17

Saamme Neste Oy:ltä ajankohtaista ja tulevaisuuden polttoaineinformaatiota asiantuntija Tero Salovaaran toimesta Lapin ammattiopiston Jänkätie 1:n auditoriossa tiistaina 7. maaliskuuta klo 18:00-20:00. Tervetuloa kaikki asiasta kiinnostuneet, ei tartte olla yhdistyksen jäsen tähän tilaisuuteen.

Olen toivottanut tervetulleeksi tilaisuuteen myös edustamani Lapin sieniseuran ja Lapin tietotekniikkayhdistyksen jäsenet. Autot ja tietotekniikka liittyvät nykyisin yhä tiukemmin toisiinsa, mutta sienet ovat liittyneet kaikkiin ihmisiin varmasti tiukimmin, jopa enemmän kuin kukaan uskookaan. Jopa suurin elävä eliö maapallollamme on sieni.

Alkuhöpinä asialle, kun tapahtuma sattuu Lapin hiihtolomaviikolle ja niin emme saa kahvia emmekä muutakaan tarjoilua oppilaitoksen taholta. RoATY piti vuosikokousta äsken, yritti tuhota viinejä ym. mutta ei onnistunut saattamaan loppuun saakka viinipäniköitä. Aika Nesteen asiantuntijalle on kuitenkin sovittu alustavasti jo vuosia sitten ja lopullisesti viime tammikuussa.

Jäännöspunaviinipäniköistä riittää ainakin fingerporillinen kaikille, sen verran saa ottaa vaikka lähtee pois autolla, ei mene juopotteluksi. Tälle liemelle tuon makuelämyksenä piparkakkuhapankorppua, sinihomejuustoa, kuivattua matsutakea ja mustavahakasta. Ehkä se on jonniinmoinen makuelämys, ellei ole jo aikaisemmin kokenut ja kyllästynyt. Mutta näillä yritämme kahvitarjoilut korvata.

Olen sienihöperö olemukseltani, mutta virallisesti valtakunnassa rekisteröity sienineuvoja no 640 vuodelta 1975, joten voinette luottaa. Ja jos ette, äläkää ottako. Illan esitelmöitsijä Tero Salovaara tietää polttoaineista Suomen maassa enemmän kuin kukaan muu. Häntä voi kuunnella ilman näitä makuja, mutta sienten vaikutuksilta ette voi välttyä. Itiöitä on ilmassakin runsaasti. Jokaisessa sadepisarassakin on ainakin yksi itiö.

Vielä tuosta viinistä, se on kuin mies; paranee vanhetessaan tai happanee etikaksi. Nämä avatut pänikät eivät enää parane, happanevat, tulukaa tuhoamaan... ;)

Terv Eero Aula 
Pj. 24.2.2017 saakka, sen jälkeen XPJ

25.01.2017 - Vuosikokous, Uusi Vuosi, Uudet Kujeet

 

Vuosikokous 24. helmikuuta 2017

Yhdistyksemme jalo hallitus kokoontui tänään 25.1.2017 monilukuisena asiantuntijajoukkona Tojo-Autossa. Yritykselle ja vpj. Olavi Pekkalalle suuret kiitokset kokouspaikasta ja kahveista.

Tärkein tekemämme päätös on vuosikokouksen järjestelyt, paikka ja aika arwoisalle jäsenkunnallemme tiedoksi näin hyvissä ajoin. Se on 24. helmikuuta Veholla osoitteessa Teollisuustie 9, Rovaniemi alkaen kello 18:30. Merkatkaa jo aika varatuksi tälle tärkeälle tapahtumalle. 

Kokouksessa käsittelemme sääntöjen määräämät asiat. Perinteisiimme kuuluu, että edellisenä vuotena pyöreitä vuosia täyttäneitä jäseniä muistetaan vuosikokouksessa ja heidät kutsutaan henkilökohtaisesti vuosikokoukseen vastaanottamaan huomionosoitus. Nyt heitä oli 50, 60, 70, 75, 80, 85, 90 ja 95 vuottta täyttäneitä yhteensä 18. Molempia, nuorinpia ja vanhimpia oli vain yksi kumpaakin. Kimmo Mäkinen täytti 50 ja Pentti Parikka 95 vuotta.

Kokouksen jälkeen nautimme pientä iltapalaa, saunomme, juttelemme, muistelemme menneitä, suunnittelemme tulevia... Pyyhkeet mukaan... olisi noloa antaa yhdistyksen puolesta "pyyhkeitä".

Virallinen vuosikokouksemme ei edellytä ilmoittautumisia, mutta otamme mielellämme niitä vastaan pj. eero.aula@gmail.com, siht. reino.tornberg@hotmail.com  kartoittaaksemme ateriahankintoja. Kaikki jäsenemme ovat tervetulleita vuosikokoustamaan vireään Vehon autoliikkeeseen osoitteessa Teollisuustie 9 Rovaniemi.

Sankoin joukoin kaikki jäsenet, Tervetuloa!

Hallitus

  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9